DWDW komt naar Tuikwerd!

DWDW komt naar Tuikwerd!

nieuws

De Wijk De Wereld komt naar Tuikwerd!

De verhalen van bewoners uit Tuikwerd staan op dinsdag 17 en woensdag 18 december centraal in de Molenberg tijdens De Wijk De Wereld. Ter voorbereiding op de voorstelling zijn de theatermakers van De Wijk De Wereld op zoek naar verhalen van bewoners. Heb jij een verhaal over de wijk, haar bewoners of over jezelf? Of kun je ons iets vertellen over de ontwikkelingen in de wijk? Ontmoet ons dan tijdens de burendag in Tuikwerd op zaterdag 28 september op het veldje achter het Kraaiennest.

De Wijk De Wereld Tuikwerd
Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat laten zien in het theater. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld en nu komen we ook naar de Molenberg! Tijdens deze eerste editie staan de verhalen van Tuikwerd centraal.

Doe je mee?
Heb je ons iets te vertellen? Of wil je meer informatie over onze plannen? We gaan graag in gesprek! Kom langs op zaterdagmiddag 28 september vanaf 15:00 uur bij de burendag op het veldje achter het Kraaiennest (Kraaienbos 14). Kun je daar niet bij zijn? Op woensdag 2 oktober om 18:00 uur kun je ook langskomen in het Kraaiennest. De soep en broodjes staan klaar! Vanwege de beperkte capaciteit graag wel even aanmelden via info@dewijkdewereld.nl.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Tuikwerd

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door de Molenberg en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Tuikwerd. In de vorm 
van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt deze wijk tot leven. DWDW Tuikwerd is op 17 & 18 december te zien in de Molenberg.

Verder lezen
DWDW Tuikwerd
Tuikwerd

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht